Kleine betonpomp huren

Een grote betonpomp is niet erg mobiel en praktisch. Helemaal niet als je beton moet storten op een lastig begaanbare plek. Ook een aanhangwagen met pomp is niet ideaal; je moet wel een voertuig hebben met trekhaak om de pomp achter te hangen. Ook moet dat voertuig sterk genoeg zijn om het gewicht te kunnen trekken. Het is daarom vele malen praktischer om onze kleine betonpomp te huren.

kleine betonpomp huren op vrachtwagen

Een kleine betonpomp huren op vrachtwagen

Waar kun je een kleine betonpomp voor gebruiken?

Een kleine betonpomp huren is ideaal voor bijvoorbeeld het vullen van een betonwand, storten van funderingen, vullen van poeren, vullen van buispalen, aanbrengen van een dekvloer, storten van vloeren, storten van schuimbeton of het vullen van naden tussen kanaalplaten.

Onze betonpomp kan ingehuurd worden voor kleine stortwerkzaamheden. De pomp is uitgerust met al het benodigde materieel. Indien nodig kunnen wij ook de professionals leveren om voor u te storten. Als u wilt dat het beton specialistisch gestort word dan kunt u onze professionals inhuren om op  locatie voor u te storten.

Technische informatie

Kleine betonpomp beton. Dit materiaal heeft 4 afmetingen: (1) buitendikte – 0,035 mm (4 micron); (2) laagdikte – 0,012 mm; (3) kubieke centimeter oppervlakte – 40 m3; (4) massa – 10 gram.

De druk ongevoelige vorm is geschikt voor eenvoudige constructie, textiel en bouwapparatuur. Het materiaal is direct verkrijgbaar bij leveranciers van anodisatie, kunststof, mechanische en kunststof.

Energie rantsoenering: de technologie is een alternatieve energiebron die een verwarmend effect in het materiaal gebruikt om energie op te vangen en te verspreiden. Een installatie kan worden geplaatst op afgelegen locaties of in gebouwen waar elektrische verwarming niet mogelijk is. Deze techniek is een nieuwe technologie die waarschijnlijk in 2008 zal zijn ingevoerd.

Wilt u een kleine betonpomp huren?